Başlık: "Elektronik Kaynaklar Kullanımı Eğitimi ve Kütüphane Kullanımı Eğitimini gerçekleştirdik"

17 Mart 2017

16.03.2017 Perşembe günü 10.00-11.00 saatleri arasında Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki Körfez Salonu'nda Elektronik Kaynaklar Kullanımı Eğitimi ve Kütüphane Kullanımı Eğitimini gerçekleştirdik.
Nuran Yılmaz (Elektronik Kaynaklar Sorumlusu Uzman Kütüphaneci), KOU Kütüphane sayfası üzerinde arama motoru ile tarama yapmayı örneklerle anlattı. Oturum açarak tarama sonuçlarını nasıl değerlendirecegimiz hakkında bilgilendirmeler yaptı. Turnitin ve Itenticate programlarını ögrencilerin nasıl kullanacaklarını örneklerle gösterdi.
Bitirme tezini yükleyebilmek için kaytı olun
kayıt yaptırdıktan sonra gerekli bilgiler size gönderilecektir.
Turnitin web sayfasına giriş yaparak ödev yükleme sayfası
Öğrenciler için Kolay Kullanım Kılavuzu
Ödev Ekleme Kılavuzu
Öğrenci hızlı başlama kılavuzu öğrencilerimiz için sisteme kayıt olmalarında ve ilk ödevlerini göndermelerinde yardımcı olacaktır.