Başlık: "10-13 Aralik MapInfo Kursu"

28 Aralık 2016

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Kulübünün katkılarıyla 10-13 Aralık 2016 tarihleri arasında, fuar alanı içerisindeki Sivil Toplum Merkezinde bölümümüz öğrencilerinden 30 kişinin katılımıyla Mapinfo eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitim 3 gün içerisinde 27 saatte tamamlanmıştır. Eğitimin sonunda katılan herkese MapInfo Akademi Başarı Sertifikası veya Katılım Sertifikası verilmiştir. Eğitim kapsamında MapInfo ve CBS (Coğrafi Bilgi Sistemleri) hakkında genel bilgilendirme, tematik harita – renklendirme, OLE – Object Linking and Embedding, ileri tematik ve 3 boyutlu haritalama, sorgulama işlemleri SQL, imaj (Raster) haritaların ve görüntülerin kullanımı, MapCAD araçları kullanımı vb. konularında eğitim verildi.