Başlık: "11. Geleneksel Tanışma Çayı (GTÇ)"

04 Kasım 2016

25 Ekim 2016 tarihinde Kocaeli Üniversitesi sosyal tesislerinde 11. Geleneksel Tanışma Çayı gerçekleştirildi. Harita Mühendisliği Kulübü, Harita Kadastro Mühendisleri Odası , Öğretim üyeleri, Öğretim Elemanları organizisyona katıldı. Organizisyonun büyük kısmını 2. Sınıf öğrencileri üstlenmiştir.

GTÇ da Geomax stand açtı ve ölçme aletleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. American Life, mevcut kurslar ve öğrencilerin nasıl yararlanacağı hakkında bir sunum yaptı. Kocaeli Üniversitesi  Harita Mühendisleri  öğrencilerine iki adet eğitim kursu çekiliş yaparak hediye etmiştir.

Her dönemden öğrencilerin katılım sağladığı bu çayda öğrencilerin hazırlamış olduğu slayt gösterisi, sokak röportajı, çekiliş, tango ve kafkas oyun gösterisi etkinlikleri yapıldı. İkramlar ve halk oyunlarıyla devam eden tanışma çayı herkes tarafından beğenildi. GTÇ da 2016 yılında  1. Sınıf öğrencileri ile tanışma amacı gerçekleşmiş oldu.  Keyifli ortamda birlikte eğlenildi. GTÇ karaoke eğlencesiyle son buldu. Katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 2
5 Ekim 2016 Sosyal Tesisler - Harita Mühendisliği Kulübü

Haber Linki: