Başlık: "Erasmus Hareketliliği Programı” gerçekleştirildi."

23 Mayıs 2016

Ömür Can

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde Slovakya Josef Safarik Üniversitesi Coğrafya Bölümü öğretim üyelerinin katılımıyla 10-11 Mayıs 2016 tarihlerinde “Erasmus Hareketliliği Programı” gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin birinci gününde, bölümler eğitim-öğretim programlarını ve projelerini tanıtmış; yürütülen diğer akademik faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

11 Mayıs 2016 tarihinde Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda konuk öğretim üyeleri tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmeye yönelik konferans etkinliği düzenlenmiştir. Prof. Dr. Vladimir Sedlak ve Dr. Jan Kanuk, sunumlarında Kosice ve Josef Safarik Üniversitesi Coğrafya Bölümünü kısaca tanıtmış; "Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Coğrafya Uygulamaları" konulu iki teknik sunum gerçekleştirmiş ve soruları cevaplandırmıştır. Etkinlik sonunda, konuk öğretim üyelerine günün anısına hediye takdimi ve toplu fotoğraflar çekimi yapılmıştır.

Haber Resmi: