Duyuru Detayı

Başlık: "Bitirme Çalışması Seçimi ve Kaydı"

Özer

Duyuru Tarihi:
06 Şubat 2017

Duyuru Açıklaması:
Bilindiği üzere; Bitirme Çalışmaları Güz döneminde ilgili öğretim üyeleri ile iletişime geçilerek verilen dilekçeler yardımıyla seçilmişti.
Bu nedenle; Güz döneminde ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçmeyip dilekçe doldurmadığı halde Bahar döneminde Bitirme çalışması seçmek isteyen öğrencilerin en geç 15.02.2017 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Arş. Gör. Özer AKYÜREK'e dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.
Ayrıca; Güz Döneminde Bitirme çalışması için dilekçe verdiği halde ders seçiminde yaşanabilecek sorunlar (Kredi fazlalığı v.b.) sebebiyle Bitirme çalışmasını bırakmak isteyen öğrencilerin de en geç 15.02.2017 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Arş. Gör. Özer AKYÜREK'e dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.
Öğrencilerin ders ekle-çıkar haftasında danışmanları ile iletişime geçerek, Güz Döneminde uygun görülen seçimler doğrultusunda Bitirme Çalışması dersine kayıtlarını yaptırmaları önemle duyurulur.